esmaspäev, 22. märts 2010

Tekk Aasta emale...

....minu jaoks vol.3.
Möödunud aastal jätsin vahele. Ei olnud head ideed ja eelmisest korrast oli ka meel vast veel veidi mõru. Ilusa asja juures liiga palju vahtu.

On täiesti selge, et Isetegija foorumi suurprojekt kootud Lapitekk Aasta Emale 2010 on tähtis ja see peab olema kvaliteetne. Samas on mul alati kahju nendest, kes tahaksid osaleda, aga justkui ei kvalifitseeru. Miks peaksin mina kvalifitseeruma? Ma koon ju küllaltki vähe. Kas saab panuse teha sellele, et ma kipun pedant olema? Ilmselt küll ;) arvatakse, et küll harutab nii kaua, kui endale lõpuks meeldima hakkab ja siis sobib ka teistele :D

2008 aasta panus on siin ja lisaks kudusin ka äärepitsid. Lõpptulemus sai ilus Ematekk 2008. Mäletan kuidas me Mullikesega otsisime Viljandis kohta, kus terve tekk korraga pildile püüda. Lõpuks tegime seda lossimägedes.

Igakord olen soovinud, et lapi koekirjas oleks mingi sõnum ;)
Kuna sel aastal on hinges nii suur kevade igatsus kudusin mõlemasse lappi lilled.

Minu panus aastal 2010





Jään edasi lume sulamist ja kevadet ootama :)

3 kommentaari:

Tuulike Kivestu-Rotella ütles ...

Kui ma seda 2008. aasta tekki vaatasin, siis tundsin, et pean ka aasta emaks hakkama/saama. Ja kasvõi ise sellise teki endale tegema. Ikka väga ilusad on need kootud lappidest tekid! Sinu lillelapid on väga ilusad!

Kadri ütles ...

Oi, ma mäletan seda päeva. Kui otsisime. Kohta. Ja pilti tegime. :)

B. ütles ...

Ma ei teadnudki, et see pilt on tehtud Lossimägedes.. No mis teha, kus kari naisi koos, seal vist hakkab ikka vahutama. Aga lapid on ilusad!

Urri