teisipäev, 7. juuli 2009

Suvi.... :)

....soe,
külm,
vihm,
päike,
palju tööd,
vähe puhkust,
väsinud,
väga väsinud,
rahutus hinges,
mõtted laiali,
pea laiali....

pähh - segane nagu ütles siil multikas "Siil udus". Küll on lahe multikas :)

Tegelikult on emotsioone aegajalt nii palju, et need ei mahu mu sisse kuidagi ära ja siis voolavad need aegajalt väga ebasobival ajal ja ka mõtlematult välja. Mis teha selline pidurdamatu ma kord olen.

Kuna tööd on tehtud, siis lisan ka mõned pildid. Kõik on valminud enne laulupidu :) Tuunisin ka veidi oma juba näidatud kotti, aga sellest ei ole hetkel pilti. Ehk kunagi hiljem....

Eelmises postis olnud tuunikale telliti lisaks veel mitu asja. Püüdsin kogu komplekti ühele pildile.



Eraldi hõlmik-püksid



Varrukatega tuunika



Kott sai koopia tollest eelmisest kotist. Jupike oli seda seelikutriipu veel järgi ja kuna sooviti just seda sama kotti, siis nii ta peasamasugune saigi. Ilmselt ei ole pakutrükk sama, sest ega ma seda riiet eelmine kord nii palju ka trükinud. Ikka paras jagu :)



Üks linane kleit. Ilma varrukateta ja tikandiga. Nüüd soovib omanik jakki ka juurde ;) saab aga mitte täna ja ka mitte homme :D



Täispikkuses


Linane pihik-kleidike. Veidi teisiti, kui siiani sai tehtud. Kasutasin pakutrükki ja tegin kahekordse, et oleks ikka mõnus murul istuda.


Tikand

4 kommentaari:

viki ütles ...

Wow, ma olen mitu nädalat pikkisilmi oodanud,et mida sa näitad enne folki ;)
Neid hõlmikpükse nägin eelmine suvi ühe isetegija käes ja jube mõnusad olid jalas :)
Tead raske on midagi kirjtuada, sest tundub nagu kõik sõnad on ära öeldud. Sinu tööd on alati lummanud mind ja jäävad ka seda edasi tegema :) Oled tõsine eeskuju!
Naudi suve!

Kuutydruk ütles ...

Sul on nii ilusad ja armsad tööd. :)
Otsisin netist pakutrüki kohta, aga leidsin ainult suure hulga linke erinevatele kursustele. Aga see ei saa ju ometigi nii raske olla, et ma ise seda selgeks ei saaks...? Oskad sa äkki juhendada, kuidas leida selle kohta infot. Tahaks ka proovida. :)

Anonüümne ütles ...

Tänud! Sain oma blogi just üles ja sinu tööd on olnud suureks eeskujuks.
http://tiinatikib.blogspot.com/

Kertrud ütles ...

Ma kõige muu kõrval tulin jälle kotti imetlema. Kõik sobib nii hästi ja pakutrükk on kotil praktiline ja -- värskendav. -- (Isetegijas Mme K)